Lassan finisébe érkezik a régi álmom megvalósulása, elkészül a Kaldeneker Lekvárosház. Benéztem az internetes oldal mögé.

Talán sok ember el sem tudná képzelni, hogyan is épül fel egy jól működő internetes portál. Ahhoz, hogy a végeredmény csinos és nem utolsósorban okos legyen, rengeteg munkát kell elvégezni a webes fejlesztőknek. Ma meglátogattam őket. Ránézésre a www.lekvaroshaz.hu oldal szép és ízlésesen csalogatja az olvasóit, leendő vásárlóit. Az oldal működtetése, új hír, recept vagy termék felvitele már kissé, legalább is számomra bonyolult. Na de ezt is meg kell tanulnom, épp úgy, mint anno az internet használatát.

Bekukkantottam a színfalak mögé...

Az oldal lehetőséget ad nektek, hogy az interneten keresztül tudjatok a különleges zöldség és gyümölcslekvárjaimból vásárolni. Lehetőségeket adódik pár darab általam használt konyhai cucc megvételére is.

Bekukkantottam a színfalak mögé...

Nektek tetszene, ha tudnátok itt vásárolni ebből szép és masszív konyhai dagasztógépből?

A virtuális világ megkívánja a valósat is. Ahhoz, hogy tudjatok a lekvárjaimból kóstolgatni, szükségünk lesz egy valódi lekváros házikóra is. Ez Budafokon épül egy gyártelepen. Az épület homlokzatát már be tudom nektek mutatni.

Bekukkantottam a színfalak mögé...

A belső kiképzésén már dolgoznak, burkolatokról, dizájnról már egyeztettünk. Ha a konkrét színeket, bútorokat kiválasztjuk, azonnal beszámolok róla nektek. Érdemes lesz figyelni a Lekvárosház.hu oldalt is.

Bekukkantottam a színfalak mögé...

Bekukkantottam a színfalak mögé...

Milyen színű legyen a csempe? Nektek tetszik az almazöld szín?

Bekukkantottam a színfalak mögé...

Szóval vásárolnátok dögös konyhai cuccokat? Mik legyenek a választékban?

Kérlek, írjátok meg ötleteiteket, hogy a kínálat kialakításában részt tudjatok Ti is venni.
Az info@kaldeneker.hu címre írhattok.

Kapcsolódó link: