Karácsonykor véget ért a tizenöt éves magánszakácsi pályám. Nem is tudom örülnöm, vagy talán szomorkodnom kellene érte. Én inkább az új lehetőségek kitárulkozásának fogom fel. Az elmúlt évtizedben sok mindent elértem, megismerhette az ország a nevem, az ehhez kapcsolódó munkásságomat. A médián keresztül sok embernek tudtam örömet, sikert tulajdonítani receptjeimmel, főzési tanácsaimmal.

Jelenleg is szakmai szakértője vagyok egy gasztronómiai, főzést és vendéglátást bemutató televíziós műsornak. Két magazinnak vagyok a szakácsa, ahol olvashatják saját receptjeimet és láthatják munkáimat a saját készítésű ételfotókon. Főzési tanácsokat adok egy országos kereskedelmi rádiónak.

Milyen elfoglaltság amiben szívesen részt vennék?
- Nagy élelmiszergyártó cégek főzési tanácsadója.
- Élelmiszer áruházláncok főzési bemutató szakácsa, főzési tanácsadója.
- Szívesen készítenék főzős filmeket, ahol be tudnám még széles körben mutatni főzési tudásom.
- Főzéssel (konyhai berendezések, edények, eszközök) kapcsolatos termékeket forgalmazó cégek bemutató szakácsa.
- Létrehoznám álmaim lekváros házát, ahol saját receptjeim alapján készülnének egyedi zöldség és gyümölcslekvárjaim.
- Privát szakács munkakör.
- Diplomáciai protokol munkák.
- Média munkák természetesen főzéssel, életmóddal kapcsolatosan.
Várom ajánlataitokat a következő címre:
info@kaldeneker.hu
Referenciának nézzétek meg a következő kisfilmet!