Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Most egy hagyományos étel elkészítését javaslom nektek akár a hétvégre. Galuskát szaggattam hozzá, úgy hogy a tésztájába egy-két maréknyi teljes kiőrlésű lisztet kevertem.
Ma kétféle májételt kínálok nektek elkészítésre. Az egyik pénztárcakímélő, de nagyon finom. A másik elegáns vacsorák előétele lehet, vagy ünnepi alkalmak ajánljuk.
Nagyon finom párosítás a ropogósra sütött kacsacomb és a narancsos borsmustár saláta. Próbáljátok ki ti is akár a vasárnapi rántotthús helyett.
A kínai háztartások egyik legelterjedtebb konyhai eszköze a wok. Az ételek alapfűszerei a fokhagyma, friss gyömbér és a szójaszósz. Próbáld ki, ízleni fog!
Az igazi muszaka bárányhúsból készül. A friss paradicsom helyett használhatod kedvenc paradicsomszószodat is.
Nincs olyan vadétel, amibe ne főznénk bele és kortyolgatnánk mellé jófajta vörösbort. A megfelelően kiválasztott bor méltó kiegészítője finom ételeinknek, emeli a lakoma rangját és élvezeti értékét.