Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Fasírtot nem csak darált sertéshúsból lehet készíteni. Könnyebb és egészségesebb változatát akár szálkamentes lazac húsából is elkészítheted.
Receptünk főszereplője a mangalicakaraj, az azt körbeölelő vajas-leveles tészta, és a megízesítő friss fűszerek.
A szarvashúsból készült pörkölt különleges esték főfogása lehet.
Süthetjük szabadtéren faszénparázson, de elkészíthetjük sütőben tepsiben is. Sütés közben locsolgassuk zsiradékkal. Csirke alsócombból is elkészíthető.
Készítsünk vadragut szarvaslapockából sok-sok zöldséggel, friss, aromás zöldfűszerekkel, tálaljunk mellé pirosra sült pogácsát.
Ha elkészült, vágjuk cikkekre és petrezselymes burgonyával tálaljuk.