Befőzés

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2010. június 25. Befőzés

Az eperből készített fűszeres lekvárral grillhúsokat, halakat és sajtokat bolondíthattok meg. Nemcsak azonnali fogyasztásra, de remek karácsonyi ajándéknak is.

1999. november 30. Befőzés

Hozzávalók: 1,5 kg tisztított gesztenye, 1 kg kristálycukor, 500 ml víz, 1 citrom leve, 2 diónyi reszelt friss gyömbér, 3-4 szelet citromhéj, 1 evőkanál narancslikőr vagy triple sec

1999. november 30. Befőzés

A zakuszka egy különleges zöldségpástétom, egészséges étel, melyet többnyire vacsorára fogyasztanak, pirítósra kenve.

1999. november 30. Befőzés

Érdemes a természet adta minden kincseit kihasználni, nem csak azért mert olcsó, hanem mert izgalmas ízeket lehet a segítségével varázsolni. Én kökénylikőrt varázsoltam.