Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Az igazi muszaka bárányhúsból készül. A friss paradicsom helyett használhatod kedvenc paradicsomszószodat is.
Egy különleges kenyérféle, a kapros-mákos szódakenyér receptjét ismertetem.
A sárgarépa nemcsak a húsleves egyik zöldsége. Próbáljátok ki a kókuszos kuglófot úgy, hogy a tésztájába sárgarépát reszeltek. Na, most nézzetek egy nagyot, mozi van!
Ma kétféle májételt kínálok nektek elkészítésre. Az egyik pénztárcakímélő, de nagyon finom. A másik elegáns vacsorák előétele lehet, vagy ünnepi alkalmak ajánljuk.
A tök a rétesben nem új találmány. Nagymamám a szegény időben szaporította tökkel a mákos tölteléket. Én kipróbáltam az édeskés sütőtökkel, finom lett.
Mit kezdhetünk pár darab napon szárított mézédes paradicsommal, kevéske liszttel és jófajta olasz olívaolajjal? Most jól megmutatom nektek, hogyan kell kenyértekercset készíteni.