Receptjeim

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

1999. november 30. Főételek

A húsvéti menü egyik fogása a bárány. Készítsétek el ezt a mandulás, fűszeres bárányragut! Hajrá locsolók!!

1999. november 30. Előételek

Réteslapból nem csak édességeket lehet készíteni. Remek vendégváró finomság, tapadjatok a monitorra!

1999. november 30. Desszertek

Hozzávalók: 280 g liszt, 1 csomag sütőpor, 1 csipet só, 200 g cukor, 4 db tojás, 1 citrom reszelt héja, 2 dl étolaj, 280 g reszelt sárgarépa, 100 g kókuszreszelék

1999. november 30. Főételek

Remek karácsonyi halétel ötlet, akár a megszokott kirántott ponty helyett, és egyszerü elkészíteni. Hajrá Karácsony!!!

1999. november 30. Videók

Ha azt hiszitek kamerák előtt beszélni nem nagy tudomány, akkor most jól figyeljetek! Főzős filmsorozatunk elbaltázott jeleneteit nézhetitek meg itt! Most jól kitálalok!

1999. november 30. Videók

Különleges masszírozott csirke és a még különlegesebb céklás-csokoládés sütemény videóját nézhetitek meg, ha ide kattintotok!