Receptjeim

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

1999. november 30. Kenyerek

Hagyományos kenyértésztából készül az olasz kenyércsík. Csíkokra vágva, nem túl sokáig kell sütni, vigyázzunk ne szárítsuk ki. Kedvenc rágcsálnivaló lehet akár a sportközvetítések idején is.

2009. április 24. Videók

A spárgával töltött lepényhal nagyon egészséges, és finom. Most filmen is megnézheted, hogyan késíztem el.

2010. április 13. Kenyerek

Az elkészült kenyeret vágjuk nagyobb kockákra, kínáljuk levesek, kenyérre kenhető kencék vagy sajt mellé.

1999. november 30. Desszertek

Közeleg a cseresznyeszezon, érdemes rágyakorolni erre a finom sajttortára.

1999. november 30. Befőzés

Érdemes a természet adta minden kincseit kihasználni, nem csak azért mert olcsó, hanem mert izgalmas ízeket lehet a segítségével varázsolni. Én kökénylikőrt varázsoltam.

1999. november 30. Főételek

Az unalmas csirkemellet dobjuk fel egzotikus mogyorószósszal. Gyömbér, fokhagyma, bazsalikom, szójaszósz, curry lesznek a segítségünkre. Üzzétek le az unalmas ízeket!