Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Hagyományos kenyértésztából készül az olasz kenyércsík. Csíkokra vágva, nem túl sokáig kell sütni, vigyázzunk ne szárítsuk ki. Kedvenc rágcsálnivaló lehet akár a sportközvetítések idején is.
A spárgával töltött lepényhal nagyon egészséges, és finom. Most filmen is megnézheted, hogyan késíztem el.
Az elkészült kenyeret vágjuk nagyobb kockákra, kínáljuk levesek, kenyérre kenhető kencék vagy sajt mellé.
Közeleg a cseresznyeszezon, érdemes rágyakorolni erre a finom sajttortára.
Érdemes a természet adta minden kincseit kihasználni, nem csak azért mert olcsó, hanem mert izgalmas ízeket lehet a segítségével varázsolni. Én kökénylikőrt varázsoltam.
Az unalmas csirkemellet dobjuk fel egzotikus mogyorószósszal. Gyömbér, fokhagyma, bazsalikom, szójaszósz, curry lesznek a segítségünkre. Üzzétek le az unalmas ízeket!