Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Vigyél új ízt a molyok életébe! - mondhatnák a vajszívű állatbarátok? A viccet félretéve felejtsük el a molyokat és gondoljunk a levendulára úgy, mint finom fűszerre. Levedulás receptek következnek!
Az IKEA „A férfiak is képesek rá” kampánya szombaton a budaörsi és az Örs vezér téri IKEA áruházban a várva várt Főzőshow-val csúcspontjához érkezett.
Mindenki tudja a mézről, hogy jó a teába cukor helyett, számtalan sütemény készíthető belőle és nagyon egészséges. Ám hogy szárnyasokhoz, halhoz és salátákhoz is kiválóan passzol, azt csak kevesen. Variációim következnek egy csupor mézre.
"Szagos müge, lisztmamonya, macskagyökér, tyúkturbolya, kutyabengevakarék, mindegyikből tíz marék!" - hallottuk a Lúdas Matyi rajzfilmváltozatában, amikor Matyi - orvosnak maszkírozva magát, Döbrögi legényeit küldte el a mezőre, hogy ezekből a gyógynövényekből szedjenek, uruk sebeit gyógyítandó.
Halételeket készíteni nem nagy ügy, kevéske fűszerezés, gyors sütés-főzés és könnyű elfogyasztás jellemzi. Hogy a halatok jó falat legyen, néhány tippet osztok meg veletek.
Az olaszok tudják a tutit, kőmozsárban zúznak péppé bazsalikomlevelet extra szűz olívaolajjal, fenyőmaggal, fokhagymával és parmezán sajttal. Receptek következnek pesztóval!