Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Májusban jelenik meg a piacokon sokak kedvenc gyümölcse, az eper. Az édes piros bogyókból nemcsak édességek, de főételek és saláták is készülhetnek. Édes-savanykás íze jól érvényesül, különösen, ha száraz pezsgővel öblítjük le.
Holnap az RTL Klub csatornáján a Reggeli című műsorban teafa kérgében párolunk vajhalat. Nézzetek meg jól! Egy kis információ az Ausztrál teafáról.
Ezen a hétvégén is érdemes ellátogatni az IKEA Örs vezér téri áruházába. Ropogós salátalevelekhez készítünk narancsos öntetet, és pálinkás sajtos-spenótos rétes. Kóstolóval várunk mindenkit!
Most szombaton, 2011. február 5-én az áruház konyhaosztályán céklás-csokoládés sütemény készítését leshetitek el.
Együtt többet tehetünk, a Föld órája március 26. szombat este fél kilenc! Az IKEA és jómagam csatlakozunk világszerte ahhoz az egymilliárd emberhez, akik a WWF Föld órája kezdeményezését támogatva 1 órára lekapcsolják a villanyt.
Vecsésen 1786 óta foglalkoznak zöldségfélék savanyításával. Ekkor Mária Terézia parancsára, Grassalkovics gróf telepítettek ötven német családokat Vecsésre. Ők hozták fejükben a tudásukat, a savanyítás technológiáját a Fekete Erdő környékéről.