Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Ki ne emlékezne, hogyan próbáltak szüleink és nagyszüleink rábeszélni, hogy több sárgarépát együnk: azt állították, hangosabban tudunk fütyülni tőle. Utánajártunk.
Talán nincs olyan ember, aki azt mondaná, nem szeretem az almát. A piacokon, zöldséges boltokban mosolyognak ránk az érett kerek, hamvas gyümölcsök. Nemcsak az áruk kecsegtető, de ízük is felülmúlja a külföldről behozott fajtákét.
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az emeleti konyhabútor osztályon Kaldeneker György szakács főzési bemutatóját nézhetik meg. Kóstolják meg a tormás-rákos tésztaételét.
2010. október 23-án a KÉS-programon belül szakácsok, cukrászok és bloggerek gyűltek össze, hogy megalkossuk a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki ebédel programja részére készülő digitális szakácskönyvet.
Szinte el sem tudjuk képzelni édességeinket e csodás illatú és ízű virág termése nélkül. De tudjuk e, mi fán is terem a vanília?
Ezen a hétvégén, 2010. szeptember 18-án érdemes lesz ellátogatni az Örs vezér téri IKEA áruházba. Főzéssel egybekötött kóstolóval várunk minden kedves vásárlót!