Témák

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

rák

2010. június 24.

Különleges ételekért nem kell messzire utaznunk, a mesés ízeket könnyen az otthonunkba repíthetjük! Hozzávalók:50 dkg gyorsfagyasztott koktélrák1 kisebb ananász4 evőkanál

2012. július 12.

Személyenként 1-1 darab grillezett bébicsirkét készítünk kétféle fűszerezéssel: rozmaringos-fokhagymásan, illetve bazsalikomosan, s finom krumplis rétessel kínáljuk. Hozzávalók:4 db bébicsirke4-5

2010. október 26.

A sajtimádók egészen biztosan elégedetten falatoznak majd ebből a finomságból, hadd avassalak be elkészítésének rejdelmeibe. Hozzávalók:4 db kicsontozott csirkemell40 dkg

2012. május 02.

A hátszín egyike azoknak a húsoknak, amik a legalkalmasabbak a kerti grillezésre. A vastagra szeletelt és parázson megsütött pecsenye mellé

2012. június 28.

Készítsünk néhány ág levendulavirágból krémek és fagylaltok ízesítéséhez finom levendulaszirupot! Hozzávalók:30 dkg cukor10 ág levendulavirágfél citrom leve5 dl vízElkészítése:Öntsük a vizet

2012. szeptember 21.

A levendulát nyáron nem csak molyűzésre és illatosításra használhatjuk, hanem pikáns fűszerkeveréket is összeállíthatunk belőle. Franciaországban a következő kombinációban használják

2010. szeptember 13.

Süsd magad a pitát a tojáskrémhez! Dekoratív és nagyon finom előétel! 6-7 darab tojást főzzünk meg keményre. Vágjuk apró darabokra,