Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Sokan gondolják, hogy a borscs leves jellegzetesen orosz étel, pedig Ukrajnából származik, ugyanakkor Lengyelországban és Litvániában is rendkívül közkedvelt. Hozzávalók:2
Ha jön a forróság, akkor ezzel a finom meggylevessel hűsíthetjük magunkat.
A cékla az egyik mostohazöldsége a kerteknek. Pedig ha csak az egészségre gyakorolt hatását nézzük, megérdemelné a fejedelmi címet, nem
Az idén a mesés Tunéziában nyaraltam. A kirándulás mellett a piacokat és a helyi éttermeket sem hagytam ki. A kínálat:
Hozzávalók: 20 dkg camembert sajt, 2 db tojás, 20 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg szezámmag, 10 dkg liszt, 6 dl étolaj,
Spenótfélék családjába tartozó zöldség szárából készült, savanykás ízvilágú dzsem. Meggyel és fahéjjal turbóztam fel, finom lett.
Igazi kortyolgatós zöldségleves, egy kis tejszínnel megbolondítva. Pirítóst kínálj hozzá! Hozzávalók: 7 pritamin (vagy piros kaliforniai) paprika, 2 evőkanál