Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Fogyasztás előtt ezzel az öntettel csorgassuk meg a salátát. Salátánkra tehetünk meghámozott és felszeletelt vérnarancsot, mandarint és narancsot
Sajtokkal, pástétomokkal, heringgel és füstölt halakkal tálalva igazi színes csemege. Hozzávalók:1 kg cékla3 db zöldalma2 teáskanál wasabi (zöldtorma)2 evőkanál olívaolajfél
Tényleg mezítláb jár és láncdohányzik a terebélyes, egyszerre fáradt, kislányos és reszelős kikötői hanggal bíró Cesaria Evora. A borzongatóan édesbús
Az indiai konyhából származó fűszeres lekvárt, chutney-t készítünk körtéből, mely a sok illatos fűszertől lesz igazán pikáns.
A kerti grillezés a leglazább társasági összejöveteli forma. Nem kell kiöltözni, puccosan megteríteni, akár mezítláb is nekifoghatunk a partinak. Én
Nem lehet mindig sós! Itt egy újabb édes pogácsa receptje az édesszájúaknak. Hozzávalók:30 dkg málna (mélyhűtött)30 dkg liszt10 dkg vaj1
A húsvéti menü egyik fogása a bárány. Készítsétek el ezt a mandulás, fűszeres bárányragut! Hajrá locsolók!! Hozzávalók: 1 kg
A lányomnak is újra elkezdődött a suli. Bár a gyerekek kedvence a kóla, a csoki és a hamburger, ha van
Az ősz legfinomabban illatozó gyümölcséből készítünk lekvárt, melyet paradicsommal és körtével teszünk még izgalmasabbá. A piros gyümölcs íze nem uralkodik
A Bertolli paradicsomszósszal készült lencseragut akár önállóan is fogyaszthatjátok, de nagyszerű kisérője lehet hal, bárány, szárnyas és bármilyen húsból, zöldségből