Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Január 16-án az [origo] internetes portál vendége leszek délután 3-tól. Kérdezhettek engem a Vendégszobában főzésről, táplálkozásról és mindenről, ami velem
Hozzávalók: 1,5 kg tisztított gesztenye, 1 kg kristálycukor, 500 ml víz, 1 citrom leve, 2 diónyi reszelt friss gyömbér, 3-4
Pénteken is érdemes lesz korán felkelni, mert az RTL Klub Reggeli műsorában grillparti ételeket fogok készíteni Dombóvári Vandával és Csonka
A vénasszonyok nyarát megcsípte a kora reggeli dér. Örül ennek a sütőtök, a csipkebogyó és a kökény is. Nagyon fázik
A marha egyik legnemesebb részét dobtuk a parázsra. Kisült belőle, hogy kedveli a kucsmagombát, így kapott mellé egy finom kucsmagomba
A divatos medvehagyma és finom lágy kecskesajt segítségével remek előételt tudunk varázsolni asztalunkra. Tálaljuk friss salátával, adjunk mellé frissen kisült
A faszénen megsütött padlizsán átveszi a szén füstös ízét. Ha módotokban áll, készítsétek el parázson. Az elkészített olajos-sajtos finomság hűtőben
Beindult a spárgaszezon! Érdemes jól bevásárolni a zöld vagy fehér spárgasípokból. Nemcsak finom, de nagyon egészséges koratavaszi csemege.
Ezúttal az angol ünnepi fogások közül készítettem el kettőt, egy finom sült almát és megmutatom azt is, hogyan kell elkészíteni
Könnyű ebéd vagy nagyszerű vendégváró harapnivaló. Hozzávalók:1 csomag friss vajas tészta50 dkg paradicsom1-1 csokor friss metélőhagyma és petrezselyem zöldje és