Tante Fanny friss tésztákkal könnyedén, pillanatok alatt lehet egy remek vendégváró fogást elkészíteni. Filmünk segítségével, még a receptet sem kell elolvasnod, annyi egyszerű, készítsétek el, finom lesz.

Hozzávalók: 1 csomag Tante Fanny réteslap, 3 db újhagyma, 10 dkg brokkoli, 4 db sárgarépa, 10 dkg karfiol, 12 dkg ricotta, pár szál friss kakukkfű, egy kis darab érett sajt, só, bors, vaj.

Vágjuk vékony csíkokra a sárgarépát, kisebb darabokra a brokkoli, és a karfiolt. Olvasszunk fel kevéske vajat egy serpenyőben, tegyük bele a felkarikázott újhagymát, és a feldarabolt zöldségeket. Közepes lángon pároljuk pár percig. Fűszerezzük kakukkfűlevelekkel, darált borssal és sóval. Vegyük le a tűzről, majd keverjük hozzá a ricottát és a reszelt sajtot.

Hajtsuk szét a réteslapot, kenjük meg olvasztott vajjal, majd tegyünk rá ismét egy réteget. Egyik szélére halmozzunk a töltelékből, majd göngyöljük fel. A felgöngyölt rétest vágjuk 3-4 centis darabokra, majd tegyük egy peremes sütőformába. Előmelegített sütőben, 190 fokon süssük 20-25 percen keresztül. Tálaljuk friss és ropogós salátalevelekkel.