Pizzát nem csak kenyértésztából lehet készíteni, próbáljátok ki a kukoricadarás változatát is. Hozzávalók: 20 dkg kukoricadara, 4 evőkanál bazsalikom pesztó, 1 db cukkíni, 1-1 db színes kaliforniai paprika, 1 szál sárgarépa, 1 db lilahagyma, 3 evőkanál parmezán sajt, 4 evőkanál olíva olaj, durvára darált bors.

Öntsünk egy nagy lábasba egy liter vizet, csorgassunk bele 2 evőkanálnyi olívaolajat, ízesítsük sóval, majd forraljuk fel. A forrásban lévő vízbe, állandó keverés mellett csorgassuk bele a kukoricadarát, majd lassú lángon, kevergetve főzzük körülbelül tíz percig.

Kenjünk ki olajjal egy közepes méretű kerek sütőformát, majd öntsük bele a megfőtt kukoricadarát. Vizes kanállal egyengessük el a tetejét simára, és várjunk vele, még kissé kihűl.

Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a maradék olívaolajat, majd tegyük bele a felszeletelt zöldségeket. Darált borssal fűszerezzük, és erős lángon állandó kevergetés mellett süssük három-négy percig.

Kenjük meg a puliszka tetejét pesztóval, majd tegyük rá a megsütött zöldségeket. Egyengessük el kissé, és szórjuk meg reszelt parmezán sajttal.
Forró sütőben 180-190 fokon süssük 15-20 percig.

Tálaláskor vágjuk cikkekre, és ropogós salátalevelekkel körítsük.