Sós tészták

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2011. szeptember 22. Sós tészták

Télen mélyhűtött spenótlevéllel is elkészíthetjük. Tálaljuk nagy tányérokra, tetejét bőven szórjuk meg reszelt parmezán sajttal.

Bővebben...

2011. augusztus 11. Sós tészták

Tudtátok, hogy a puliszka a magyar, román, erdélyi szász, bolgár, ukrán hagyományos étkezésben egyaránt megtalálható? Megmutatom, hogyan készítheted el a juhtúrós változatot.

Bővebben...

2011. augusztus 24. Sós tészták

A kifőtt tésztákat levesbe is tehetjük, de csíkokra felvágott, megpirított és szójaszósszal ízesített zöldségekkel is összekeverhetjük.

Bővebben...

2011. július 14. Sós tészták

Az olasz peszto szó mártást jelent. A klasszikus pesztó bazsalikomlevélből, fenyőmagból, parmezán sajtból, fokhagymából és olívaolajból készül. A nem klasszikus szinte bármilyen fűszeres levélből, olajos magból és olívaolajból is elkészíthető.

Bővebben...

2011. augusztus 19. Sós tészták

Találós kérdés. Még forrón bedörzsölhetjük fokhagymával, megkenhetjük tejföllel és bőven megszórhatjuk reszelt sajttal is. Mi az?  

Bővebben...

2011. április 06. Sós tészták

Nem csak lisztérzékenyeknek ajánlom ezt a pizzaféleséget. Bátran nekiállhatnak a húsimádok, nem fognak éhen maradni.