Nálam azok is szerették ezt a céklás-halas kombinációt, akik egyébként eddig visszautasították a heringet. Kipróbálod?

Hozzávalók:

  • 20 dkg pácolt hering
  • 3 evőkanál majonéz
  • 2 evőkanál joghurt
  • 2 teáskanál mustár
  • 1 db főtt cékla
  • 10 dkg rucola saláta
  • darált feketebors


A pácolt heringet vágjuk kis darabokra, majd tegyük egy nagy tálba. Adjuk hozzá a majonézt, joghurtot, mustárt és a kis kockákra felvágott céklát. Daráljunk rá kevéske feketeborsot, majd az egészet óvatosan keverjük össze.

Tálaláskor tegyünk egy maréknyi megmosott rucola salátát a tányér közepére, majd tetejére halmozzunk a céklás heringsalátából.

Keményre főtt tojással dekorálhatjuk, és rozskenyeret kínáljunk hozzá.