Kenyerek

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. november 11. Kenyerek

A tetejére tehetünk vékony szelet gorgonzola vagy más lágyabb penészes sajtot. Készülhet hagymás vagy paradicsomos változatban is.

Bővebben...

2013. március 21. Kenyerek

Igazi nyáridéző kenyérkülönlegesség. Én egy grillvacsorára készítettem még a hőségben. Érdemes elkészíteni most, jólesik falatozása közben a meleg nyári napokra gondolni.

Bővebben...

2016. március 02. Kenyerek

Egészséges, magvakkal dúsított kenyeret ajánlunk, mely az egész család tetszését elnyeri. A ropogós falatokat jól lehet csomagolni uzsonnához, tízóraihoz. Vendégváró büféhez is kiváló választás.

Bővebben...

2012. november 10. Kenyerek

Egy különleges kenyérféle, a kapros-mákos szódakenyér receptjét ismertetem.

Bővebben...

2013. március 22. Kenyerek

A virágcserépben sült kenyérrel elkápráztathatjuk vacsorára érkező vendégeinket. Ha jól teletömik a hasukat a friss és ropogós kenyérrel, kevesebbet kell majd költened a drágább húsokra...

Bővebben...

2012. november 07. Kenyerek

Mit kezdhetünk pár darab napon szárított mézédes paradicsommal, kevéske liszttel és jófajta olasz olívaolajjal? Most jól megmutatom nektek, hogyan kell kenyértekercset készíteni.