Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Ha egy férfi fakanalat ragad, abból általában jó dolgok sülnek ki. Ez a mondás egy kicsit elcsépelt, de van benne valami igazság. Na de mit süssön a vállalkozó szakács ebédre? A vesepecsenye, vagy másik ismertebb nevén a bélszín, nem hétköznapi alapanyag, de jól süthető grillen, faszénen - alapos előkészítés után csodás fogást varázsolhatunk belőle.
Tálaljunk a tányéruk közepére juhtúrós puliszkát, helyezzük rá a megsütött almát, tetejére pedig a három pirosra sült libamájat.
Az illatos, friss fűszernövények igazi izgalmas ízt adnak az amúgy semleges csirkehúsnak. A fogáshoz a tejszín adja a selymes mártást, pikánssá a mustártól és tormától válik.
A hétvégi asztal különlegessége lehet ez a leveles tésztába burkolt szűzpecsenye. Köretként sült tököt adjunk hozzá.
Ha elkészült, tálaljunk nagy tányérra a megsült zöldségekből, tetejére tegyük a kétfelé vágott, töltött csirkemellszeleteket.
Ritkán fogyasztunk busát, pedig húsának rendszeres fogyasztása csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezért húsát az érelmeszesedést megelőző élelmiszerek közé sorolják.