Előételek

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Különleges és dekoratív vendégváró falatokat készíthetsz egyszerű hozzávalókból.  

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Hozzávalók: 20 dkg camembert sajt, 2 db tojás, 20 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg szezámmag, 10 dkg liszt, 6 dl étolaj, 25 dkg zöldborsó, 2 szál újhagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, darált bors, fél evőkanál vaj

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Igazi ínyencfogást ajánlunk erre a hétre. Vendégeinket is elkápráztathatjuk vele, de kitűnő meglepetés egy ünnepi vacsorára is.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Réteslapból nem csak édességeket lehet készíteni. Remek vendégváró finomság, tapadjatok a monitorra!

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Karácsonykor megengedhetünk magunknak egy kis luxust. A pástétom alapja a páratlan ízű libamáj.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Ha egy elegáns reggelivel, vagy előétellel szeretnéd meglepni az éhes vendégeidet, jó szívvel ajánlom ezt a paradicsomból épített tornyot.