Előételek

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2011. április 22. Előételek

Elkészíthetjük füstölt pisztránggal, makrélával vagy akár tonhalkonzervvel is.

Bővebben...

2011. március 31. Előételek

Könnyű és finom tízórai vagy ebéd csomagolható a hajtogatható tortillakenyérbe. Nem kell mást tenned, csak a csomagolással befalatozni.

Bővebben...

2011. április 13. Előételek

A curry fűszerkeverék az angol tengerészek találmánya. Gyarmatosítók vitték haza hazájukba azt a fűszerkeveréket, ami segítségével otthonukban könnyen el tudták készíteni az Indiában megkedvelt szószos „Curry” ételeket.

Bővebben...

2011. február 04. Előételek

Ennek az ételnek már a színe is feldobja a hangulatunkat. Készítsétek el, és legyetek vidámak!

Bővebben...

2011. április 13. Előételek

A rukkolát másként borsmustárnak nevezik. Íze a csípős retekhez és a nevéhez illően a mustárhoz hasonlítják. Többféleképpen írják a nevét: rucola, ruccola, rukola, válasszon nevet mindenki magának. Egy biztos: a rukkola az egyik legdivatosabb salátaféleségünk.

Bővebben...

2010. december 23. Előételek

Norvégiában, ahol szinte forr a víz a sok élő haltól, egy szakács kollégától tanultam a pácolt hering elkészítésének módját.