Előételek

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2011. július 06. Előételek

A faszénen megsütött padlizsán átveszi a szén füstös ízét. Ha módotokban áll, készítsétek el parázson. Az elkészített olajos-sajtos finomság hűtőben egy hétig eltartható.

Bővebben...

2011. május 25. Előételek

Már önmagában is remek ital előtti harapnivaló, a finom és lágy kecskesajttal töltött cseresznyepaprika. Vendégeket vártam, és összekötöttem a kellemest a hasznossal. Belesütöttem a kenyértésztába a töltött paprikát.

Bővebben...

2011. június 28. Előételek

Egyszerűen elkészíthető, mégis dekoratív előétel a tonhal kedvelőinek. Salátalevelekkel, petrezselyemzölddel tálaljuk.

Bővebben...

2011. május 03. Előételek

Laza vacsora, laza napokra. Kevés kalória, nyárt idéző ízek, és már csak a napsütést kell hozzáképzelnünk.

Bővebben...

2011. június 27. Előételek

Megmutatom, hogyan készíthetsz otthon szusit. Nem olyan nagy ördöngősség!  

Bővebben...

2011. április 26. Előételek

Akár előételként, akár meleg salátaként fogyasszátok!