Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2010. augusztus 09. Befőzés

Töltsünk meg teljesen teli 6-7 deciliteres befőttes üvegeket az alaposan megmosott mirabolán szilvákkal.

Bővebben...

2010. június 25. Befőzés

Az eperből készített fűszeres lekvárral grillhúsokat, halakat és sajtokat bolondíthattok meg. Nemcsak azonnali fogyasztásra, de remek karácsonyi ajándéknak is.

Bővebben...

2010. augusztus 09. Befőzés

Itt az uborkaszezon, most kell finom savanyúságot eltenni télire. Anyukám a kertjében minden évben ültet egy sor uborkát. A gondoskodás eredménye heti kétvödörnyi zsenge, apró, eltennivaló uborka.

1999. november 30. Befőzés

A zakuszka egy különleges zöldségpástétom, egészséges étel, melyet többnyire vacsorára fogyasztanak, pirítósra kenve.

Bővebben...

2010. június 29. Befőzés

A tárkony a pikáns, kissé savanykás ételek fűszernövénye. Remek ragulevest készíthetünk segítségével bárányból, amit a végén pár csepp tárkonyecettel tehetünk pikánsabbá.

Bővebben...

1999. november 30. Befőzés

Hozzávalók: 1,5 kg tisztított gesztenye, 1 kg kristálycukor, 500 ml víz, 1 citrom leve, 2 diónyi reszelt friss gyömbér, 3-4 szelet citromhéj, 1 evőkanál narancslikőr vagy triple sec