Befőzés

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2011. május 09. Befőzés

A rebarbara és az eper pompás párost alkot. Itt a szezon, teszteljétek az ízeket!

Bővebben...

2010. december 13. Befőzés

Egyszerűen untam már a konyhában fellelhető fűszerkeverékeket. Házilag kavartam néhányat, kicsit sokra sikerült, nem baj, karácsonyra elajándékozom.

Bővebben...

2011. május 05. Befőzés

Spenótfélék családjába tartozó zöldség szárából készült, savanykás ízvilágú dzsem. Meggyel és fahéjjal turbóztam fel, finom lett.

Bővebben...

2010. november 12. Befőzés

Sokan kérnek tőlem hagymalekvár receptet. Most elkészítettem az RTL Klub Reggeli című műsorában. Saját szájízzel, csipkebogyólekvárral dobtam fel. Nem sok maradt belőle, úgy tartom, főzök be még egy adaggal.

Bővebben...

2011. február 07. Befőzés

Az indiai konyha sokféle fűszerkrémet használ az ételek ízesítésére. Önmagában tömény, de ha sütés előtt bekenünk vele hal- vagy hússzeleteket, egy új ízvilágot tudhatunk magunkénak.

Bővebben...

2010. október 27. Befőzés

Az otthon készített sütőtöklének nincs párja. Egyszerű az elkészítése és kicsik-nagyok szeretik.