Befőzés

Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2011. augusztus 23. Befőzés

Tésztákhoz, kuszkuszsalátához, sült csirkéhez, bárányhoz, halakhoz, mártások ízesítésére, valamint paradicsomsaláta megbolondításához használhatjuk.

Bővebben...

2011. június 03. Befőzés

Még nem késő pár darab bodzavirágot szedni, és megbolondítani vele az eperlekvárotokat! Én vasárnap este bolondítottam meg.

Bővebben...

2011. július 11. Befőzés

Campari-narancs dzsem Azoknak ajánlom, akik szeretik a narancslét Camparival kortyolgatni. Én narancsból készítettem, és tettem bele a héjából. Hogy még frissebb legyen, pár szem zöldcitromot is adtam hozzá. Most lekvár vagy inkább dzsem formájában megvásárolhatjátok. Mivel a neve is utal az egyik hozzávalójára, csak felnőtteknek ajánlom, alkoholt tartalmaz.  Campari-narancs dzsem Süteményekre, sajtok, pástétomok mellé kanalazva. Grillezett kacsához, libához, vagy hideg kacsa és libasülthöz remek kiegészítő. Csokoládés süteménnyel, fagylalttal vagy krémmel mennyei finomság.  

Bővebben...

2011. május 30. Befőzés

A legfinomabb aszalt paradicsom az apróméretű koktél- vagy más néven cseresznyeparadicsomból készíthető. Izgalmasabb, ha többféle színűt sikerül vásárolnunk.

Bővebben...

2011. június 21. Befőzés

Málnaecettel dekorálhatjuk konyhánkat, de ajándéknak is egyedi.

Bővebben...

2011. május 19. Befőzés

Érik az eper, virágzik a levendula. Illatos-pikáns lekvár kerekedhet ki, ha kombináljuk a gyümölcs és a virág ízét.