Receptjeim

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Különleges és dekoratív vendégváró falatokat készíthetsz egyszerű hozzávalókból.  

1999. november 30. Befőzés

A zakuszka egy különleges zöldségpástétom, egészséges étel, melyet többnyire vacsorára fogyasztanak, pirítósra kenve.

Bővebben...

1999. november 30. Köretek

Egyszerűen feldobhatjuk a megszokott burgonyapürét egy kis fokhagymával. Kitűnő sertéssültek körítésére.

2006. augusztus 31. Desszertek

Hozzávalók: 10 db palacsinta, 2 pohár nádcukros Aloe Vera kocka, 15 dkg cukor, 2 dl narancslé, fél narancs reszelt héja, baracklekvár a palacsinták töltéséhez Egy nagy serpenyőben hevítsük addig a cukrot, míg aranybarna lesz. Öntsük hozzá a narancslevet, majd forraljuk legalább öt percig. Szórjuk bele a reszelt narancshéjat és az Aloe Vera kockákat. Forraljuk jól össze. A palacsintákat töltsük meg vékonyan baracklekvárral, két-három darabot tálaljunk egy-egy tányérra, tetejére öntsünk a karamellszószból. Díszítsük narancsgerezddel és friss fűszerággal.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Hozzávalók: 100 g füstölt sonka, 100 g juhtúró, 2 evőkanál frissen reszelt torma, 1 evőkanál tejföl, 1 szál újhagyma, vaj a kenyér kenéséhez

Bővebben...

1999. november 30. Saláták

Hozzávalók: 2 pohár nádcukros Aloe Vera kocka, 2 db csirkemell, 1 fej jégsaláta, 2 db őszibarack (lehet konzerv is), 1 db narancs, 8 szem koktélparadicsom, 1 csokor petrezselyem zöldje, pár levél friss bazsalikom, fél citrom leve, 3 evőkanál olívaolaj, kevéske őrölt feketebors, kakukkfű, 2 evőkanál Rama a csirke sütéséhez