Receptjeim

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Videók

Azon törtem a fejem, milyen ajándékot adhatnék Nektek karácsonyra. Én nem becsomagoltam, hanem kicsomagoltam a tömörített fájlokból ezt a filmet. Kenyérsütés az oldalon, nézzétek! Boldog karácsonyt!

1999. november 30. Desszertek

Hozzávalók: 1 pohár liszt, 0,5 pohár vaj (ne használjunk margarint!), 1 evőkanál porcukor, 1 csipet só, 1 pohár durvára darált dió, 1 csomag vaníliás cukor

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Karácsonykor megengedhetünk magunknak egy kis luxust. A pástétom alapja a páratlan ízű libamáj.

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Hozzávalók: fejenként 25 dkg sügérfilé, bors, őrölt gyömbér, 1 narancs, só, olívaolaj, 5+2 dkg vaj, 2 dl narancslé, 1 evőkanál dijoni magos mustár, 1 citrom (vagy lime)

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Egy finom és elegáns ételt mutatok be, melyhez csak réteslap, halfilé és friss zöldségek kellenek. Na meg egy üveg jól behűtött pezsgő!

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Igazi ínyencfogást ajánlunk erre a hétre. Vendégeinket is elkápráztathatjuk vele, de kitűnő meglepetés egy ünnepi vacsorára is.