Receptjeim

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Igazi ínyencfogást ajánlunk erre a hétre. Vendégeinket is elkápráztathatjuk vele, de kitűnő meglepetés egy ünnepi vacsorára is.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Különleges és dekoratív vendégváró falatokat készíthetsz egyszerű hozzávalókból.  

Bővebben...

1999. november 30. Befőzés

Hozzávalók: 1,5 kg tisztított gesztenye, 1 kg kristálycukor, 500 ml víz, 1 citrom leve, 2 diónyi reszelt friss gyömbér, 3-4 szelet citromhéj, 1 evőkanál narancslikőr vagy triple sec

Bővebben...

1999. november 30. Köretek

Egyszerűen feldobhatjuk a megszokott burgonyapürét egy kis fokhagymával. Kitűnő sertéssültek körítésére.

Bővebben...

1999. november 30. Saláták

Hozzávalók: 2 érett körte (Alexander, Császár vagy Vilmos), fél citrom leve, 1 evőkanál cukor, 1 kígyóuborka, fél fej zöldsaláta, só, majonéz

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Hozzávalók: 100 g füstölt sonka, 100 g juhtúró, 2 evőkanál frissen reszelt torma, 1 evőkanál tejföl, 1 szál újhagyma, vaj a kenyér kenéséhez