Receptjeim

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Egy finom és elegáns ételt mutatok be, melyhez csak réteslap, halfilé és friss zöldségek kellenek. Na meg egy üveg jól behűtött pezsgő!

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Igazi ínyencfogást ajánlunk erre a hétre. Vendégeinket is elkápráztathatjuk vele, de kitűnő meglepetés egy ünnepi vacsorára is.

1999. november 30. Desszertek

Hozzávalók: 1 pohár liszt, 0,5 pohár vaj (ne használjunk margarint!), 1 evőkanál porcukor, 1 csipet só, 1 pohár durvára darált dió, 1 csomag vaníliás cukor

Bővebben...

1999. november 30. Befőzés

Hozzávalók: 1,5 kg tisztított gesztenye, 1 kg kristálycukor, 500 ml víz, 1 citrom leve, 2 diónyi reszelt friss gyömbér, 3-4 szelet citromhéj, 1 evőkanál narancslikőr vagy triple sec

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Hozzávalók: fejenként 25 dkg sügérfilé, bors, őrölt gyömbér, 1 narancs, só, olívaolaj, 5+2 dkg vaj, 2 dl narancslé, 1 evőkanál dijoni magos mustár, 1 citrom (vagy lime)

Bővebben...

1999. november 30. Saláták

Hozzávalók: 2 érett körte (Alexander, Császár vagy Vilmos), fél citrom leve, 1 evőkanál cukor, 1 kígyóuborka, fél fej zöldsaláta, só, majonéz