Receptjeim

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

A citromaromájú zöldbab, gorgonzola sajttal feltúrbózva igazán könnyű nyári étel ebben a hőségben.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Hozzávalók: 20 dkg camembert sajt, 2 db tojás, 20 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg szezámmag, 10 dkg liszt, 6 dl étolaj, 25 dkg zöldborsó, 2 szál újhagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, darált bors, fél evőkanál vaj

Bővebben...

1999. november 30. Desszertek

Itt a nyakunkon a málnaszezon, érdemes kipróbálni ezt a sikergyanús, egészséges és finom süteményt.

Bővebben...

1999. november 30. Levesek

A hideg időben mire másra vágynánk, mint egy jó fűszeres, forró levesre?

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Hozzávalók: 60 dkg tintahalkarika (friss vagy mélyhűtött), 5-6 érett paradicsom, 3 gerezd fokhagyma, 1 dl fehérbor, 4 evőkanál olívaolaj, 1 ág friss bazsalikom, fél kávéskanál erőspaprikakrém, darált bors, só

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Ha már unod a csirkét és a többieket, készítsd el a hét recepjét, aminek a főszereplője 40 dkg borjúcomb. A borjúhús egyébként sok fehérjét és kevés zsíradékot tartalmaz.