Receptjeim

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

A húsvéti menü egyik fogása a bárány. Készítsétek el ezt a mandulás, fűszeres bárányragut! Hajrá locsolók!!

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Réteslapból nem csak édességeket lehet készíteni. Remek vendégváró finomság, tapadjatok a monitorra!

Bővebben...

1999. november 30. Desszertek

Hozzávalók: 280 g liszt, 1 csomag sütőpor, 1 csipet só, 200 g cukor, 4 db tojás, 1 citrom reszelt héja, 2 dl étolaj, 280 g reszelt sárgarépa, 100 g kókuszreszelék

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Remek karácsonyi halétel ötlet, akár a megszokott kirántott ponty helyett, és egyszerü elkészíteni. Hajrá Karácsony!!!

Bővebben...

1999. november 30. Videók

Ha azt hiszitek kamerák előtt beszélni nem nagy tudomány, akkor most jól figyeljetek! Főzős filmsorozatunk elbaltázott jeleneteit nézhetitek meg itt! Most jól kitálalok!

Bővebben...

1999. november 30. Videók

Különleges masszírozott csirke és a még különlegesebb céklás-csokoládés sütemény videóját nézhetitek meg, ha ide kattintotok!