Receptjeim

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Mediterrán tengerparti fíling: bébi szépia - magyarul - tintahal a terítéken. Bemutatom, hogyan lesz a nyolclábú tengeri herkentyűből ínyenc vacsora.

Bővebben...

1999. november 30. Videók

A salátához vágjuk kétfelé az avokádót, vegyük ki a magját, kanalazzuk ki a húsát. Tegyük hozzá a rákhúst, tegyük rá a majonézt, a mustárt és a joghurtot.

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Új-zélandi zöld kagylóból és indonéz vaníliarúdból készítünk egzotikus, gyors tésztaételt. Hamar megvan és nagyon finom!

Bővebben...

1999. november 30. Főételek

Kiadós és ízekben gazdag egytálételt főzünk a csülökből. Igazi vendégváró fogás.

Bővebben...

1999. november 30. Sós tészták

Az egyik legkedveltebb csemege gombából, a vargányából készíthetünk egyszerű, de annál ízletesebb fogást.

Bővebben...

1999. november 30. Előételek

Ha egy elegáns reggelivel, vagy előétellel szeretnéd meglepni az éhes vendégeidet, jó szívvel ajánlom ezt a paradicsomból épített tornyot.