Receptjeim

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2017. március 09. Előételek

A divatos medvehagyma és finom lágy kecskesajt segítségével remek előételt tudunk varázsolni asztalunkra. Tálaljuk friss salátával, adjunk mellé frissen kisült kenyeret és paprikakompótot.

Bővebben...

2016. november 11. Kenyerek

A tetejére tehetünk vékony szelet gorgonzola vagy más lágyabb penészes sajtot. Készülhet hagymás vagy paradicsomos változatban is.

Bővebben...

2017. február 15. Előételek

Nézzétek meg, hogy tekerik Pekingben a palacsintát. Kacsa helyett én sertés szűzpecsenyét sütöttem tölteléknek, de maradék sültekből is el lehet készíteni. A mártáshoz ajánljuk füstös szilvalekvárunkat, melyet a Lekvárosházból tudtok megrendelni.

Bővebben...

2016. október 21. Desszertek

Répát a sütibe? Nem olyan vad gondolat zöldségekkel feldobni a sütinket. A lereszelt répa jól illeszkedik a narancslével, a ropogós magvakkal, az illatos fűszerekkel. Az eredmény egy finom és egészséges sütemény. 

Bővebben...

2017. január 15. Előételek

A sajtok régóta fontos szerepet töltenek be az olaszok életében, és ételeikben. Most néhány jellegzetes sajt mutatkozik be.

Bővebben...

2016. szeptember 14. Főételek

Érdemes kipróbálni ezt a wokkos ételt a mézédes szőlővel. Hozzá körítésnek készítsetek krumpliból nudlit. Meglátjátok, nagy sikere lesz.