Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.
Forrón tálaljuk, köretnek friss és ropogós salátalevelekkel, párolt zöldséggel vagy vajas-gyömbéres sárgarépával ezt a különleges, Ázsiából származó halból készült ételt.
Zöldséges ragu muflonlapockából, amit vörösborral bolondítunk meg, a tetejére pedig vajas-leveles tésztából finom rozmaringos pogácsákat sütünk.
A kerti grillezés a leglazább társasági összejöveteli forma. Nem kell kiöltözni, puccosan megteríteni, akár mezítláb is nekifoghatunk a partinak. Én is így tettem, véletlen volt ott egy kamera is, így most megnézhetitek mi sült ki a grillpartin.
A tavaszi prímőrök királynőjét, a spárgát próbáljátok ki levesként is elkészíteni. Egy csipetnyi fahéj, vagy curry még izgalmasabbá teheti. Ne feledjétek, hamarosan véget ér a szezonja.
A házinyúl fogyasztásának nagy jelentősége van az egészséges táplálkozásban, sokan tudják ezt, mégis a hazai fogyasztása egyelőre csekély. Magyarország élen áll a házinyúltenyésztésben, ebből a húsból sokat exportálunk.
A vaddisznó közkedvelt vadféleségünk, ebből készítünk kapros vaddisznólevest sok-sok zöldséggel, tejföllel behabarva, hozzá fokhagymás-rozmaringos pizzakenyérszeleteket kínálunk.