Receptjeim

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. május 04. Befőzés

A rebarbara egy olyan tavaszi zöldség, amit gyümölcsként lehet felhasználni, és pikáns ízt ad az ételeknek. Nagyon gyorsan megfő a finom epres rebarbaralekvár, érdemes kipróbálni. Kevés cukor kell csak hozzá, úgyis isteni finom lesz.

Bővebben...

2016. március 16. Főételek

A húsvéti locsoló várásnak az egyik legfontosabb kelléke a sok finom falat. Itthon sonkát, tojást és kalácsot készítünk. Körbenéztünk távolabbi konyhák húsvéti kínálataiból is.

Bővebben...

2016. április 26. Befőzés

Kezdődik a befőző szezon! Lenne kedvetek mini lekvárosházhoz otthon? Ha igen, akkor bánjatok merészen az idén a különleges fűszerekkel. A sima eperlekvárt ízesíthetjük levendulával, bazsalikommal vagy akár marcipánnal is. A szintén kora tavaszi rebarbarából pedig pikáns mustáros grillszószt vagy vegyes gyümölcsös lekvárt is főzhetünk. Kaldeneker György eredeti ötletei következnek.

Bővebben...

2016. március 09. Főételek

Tavaszias ízek a tányéron. A torma pikáns íze jól harmonizál ebben a fogásban az alma édes-savanykás ízével és a friss ropogós retekkel.

Bővebben...

2016. április 13. Főételek

Ez az étel megállja a helyét a fogyókúrázók étrendjében is: zöldspárga készül ebédre, amit csirkemellbe göngyölök és sütőben sütöm készre, majd egy finom epres salátával tálalom. Ugye, te is megkósolnád?

Bővebben...

2016. március 02. Kenyerek

Egészséges, magvakkal dúsított kenyeret ajánlunk, mely az egész család tetszését elnyeri. A ropogós falatokat jól lehet csomagolni uzsonnához, tízóraihoz. Vendégváró büféhez is kiváló választás.