Hobbim

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2011. december 07. Hobbim

Az ünnepek köüzeledtével egyre gyakrabban lesz a sütemények egyik hozzávalója a kókuszreszelék. Mit érdemes tudni a kókuszról?

Bővebben...

2011. október 10. Hobbim

A Magyarországi Whisky Egyesület 2011 októberében immár második alkalommal rendezi meg a Whisky Show-t a budapesti Ramada Plaza Hotelben.

Bővebben...

2011. november 30. Hobbim

Borecetünk Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt és a válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. Termékeik már megrendelhetők a  Lekvárosház oldalon is!

Bővebben...

2011. augusztus 25. Hobbim

A METRO Vevőakadémián bemutatták a halgasztronómiai kurzusok oktatójának legújabb könyvét a Corvina Kiadó gondozásában.

Bővebben...

2011. november 18. Hobbim

Kaldeneker Gyuri nem először látogatott ki a szigetre. Tavaly egyszer már részt vett egy kurzuson, amolyan megfigyelői státuszban, majd a Finománia vásárain is megjelent csodás lekvárjaival.

Bővebben...

2011. június 15. Hobbim

A Somersby cider frissítő alma ízével a skandináv országok után a magyar közönséget is meghódítja idén nyáron. (x)

Bővebben...

2011. október 19. Hobbim

A maracuját frissen a fáról szedve fogyasztják, vagy gyümölcsként tálalják, mikor is a bogyókat félbevágják, és a magköpenyt a nagyon ízletes pulpával együtt kikanalazzák; a magok is ehetők.

Bővebben...

2011. május 24. Hobbim

2011. május 28-án ismét kinyílnak a strázsahegyi pinceajtók, hogy borral és mindenféle jóval várják a hegyre érkező vendégeket.

Bővebben...

2011. október 18. Hobbim

Hazánk egyik legnépszerűbb gasztroblogja a Lila Füge (www.lilafuge.hu). Szerzője, Havas Dóra 2006-ban indította útjára – jóval azelőtt, hogy a gasztroblogok ilyen népszerűvé váltak volna.

Bővebben...

2011. május 12. Hobbim

Gyertek el Ti is, találkozhattok az igazi francia piac hangulatával! Én is ott leszek, és vásárolhattok a különleges lekvárjaimból, borzselékből.