Blog

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2013. július 16. Blog

A hétvégén - július 20-21-én -, a budaörsi IKEÁ-ban leszek, 10-18 óráig főzhettek velem. A rákhalászok ünnepéhez kapcsolódik a főzés, rákkal készült finomságot készítünk.

Bővebben...

2013. június 10. Blog

  A tavalyi sikeres debütálás után, a Hungarian Provence blog házigazdái ismét meghirdetik fotópályázatukat. Ha szereted a levendulát, akkor csinálj pár fotót a társaságában, küldd be, és levendulás meglepetéseket nyerhetsz.  

Bővebben...

2013. június 27. Blog

A GastroArt-Electrolux Élménykonyha főzőprogramján megtanulhattok friss gyümölcsből egyszerűen és gyorsan, egészséges, finom lekvárokat, gyümölcsleveseket készíteni. Kenyeret is sütünk, amit a házi lekvárjaitokhoz kínálhattok.

Bővebben...

2013. június 03. Blog

Június 8-9-én az IKEA budaörsi áruházában tartok főzési bemutatót, szombaton és vasárnap délelőtt 11-től este 6-ig találkozhattok velem. Rebarbarás és piros áfonyás salátaöntetet készítünk, valamint melegen füstölt lazacból kenyérre kenhető kencét.

Bővebben...

2013. június 19. Blog

Eljött a vakáció, többet vagyunk otthon, együtt nyaralunk a kicsikkel, nagyokkal. Együtt is főzhetünk, süthetünk velük, így megismerkedhetnek az ételkészítés rejtelmeivel, segíteni pedig nagyon szeretnek. A közösen készített étel, legyen az saláta, süti vagy főzelék, sokkal finomabb is.

Bővebben...

2013. április 30. Blog

Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz majd elővenni a hideg napokon.