Blog

Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2015. január 07. Blog

Január 17-18-én ismét együtt főzhetünk az IKEÁ-ban. Biotermékek vására lesz a fenntarthatóság jegyében.  Mostani főzőcskénkhez is biotermékeket használunk majd. Mivel hideg van és jól esnek a forró melegítő levesek, ezért olyan leves recepteket mutatunk be, melyeket könnyű elkészíteni és finomak is. Lazacos krumplileves készül ropogós sült hagymával, valamint kéksajtos brokkoli leves is, ezeket kóstolhatják meg az áruházba látogatók.

Bővebben...

2014. április 08. Blog

Nem is gondoljátok, mennyit kell mosogatnom nap, mint nap. A finom fogások, lekvárok elkészítésekor sok szennyes edényt termelünk, folyamatosan kell tisztítani a lábosokat, tányérokat, evőeszközöket. Van, amikor nekem sincs időm, kedvem azonnal mosogatni, így másnapra marad a feladat. Egy jó mosószerrel már talán már ez sem lenne probléma. Teszteltük az új PUR mosogatószereket, hogy valóban leviszik-e az odaszáradt ételeket.

Bővebben...

2014. november 25. Blog

Sokszor van úgy, hogy délután úgy bekapnánk egy-két falatot, de ne legyen túl nehéz és jól is lakjunk tőle. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy szép érett avokádó.

Bővebben...

2014. március 31. Blog

Az IKEÁ-ban április elsejétől lehet megismerkedni az új konyha családdal, ebből az alkalomból többször is találkoztattok velem a konyhaosztályon. Legközelebb április 18-19-én egész nap főzhettek velem a budaörsi áruházban, ahol salátaönteteket készítünk, kóstolunk.

Bővebben...

2014. szeptember 04. Blog

Sokféle ízesített ásványvizet, italt lehet kapni manapság. Ezek a vizek finomak és drágák, és ha jobban elolvassuk az összetételüket a címkén, meg is lepődhetünk, hogy mik vannak bennük. Ízesített vizet otthon is készíthetünk, csak némi gyümölcs, fűszerek, friss víz és vállalkozó kedv kell hozzá. Receptjeink következnek.

Bővebben...

2014. március 03. Blog

Na persze nem csak úgy magában, hanem volt egy kis szarvasgomba is ráreszelve. Idén is az állandó szakács, Wolfgang Puck állította össze a menüt, melynek nagy sikere volt. Az Oscar-szobor alakú füstölt lazacos előételtől kezdve sokféle finomság volt, és az aranyfüsttel borított csokis desszertek sem maradtak el. Néhány fogást mi is bemutatunk, és a különleges sajtos makaróni receptjét meg is osztjuk veletek.