Blog

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2013. június 25. Utazás

Akik meglátogattak a tihanyi piacon vagy a fesztivál más helyszínein, azok a frissen főzött levendulás baracklekvárt is megkóstolhatták.

Bővebben...

2013. június 18. Utazás

Június 21-22-23-án ismét találkozhatunk a festői Tihanyban. A kézműves, zenei és kirándulós programok mellett ellátogathattok a piacra, ahol közösen főzünk lekvárt, levendulás finomságokat készítünk. És meg is kóstolhatjátok a Lekvárosház újdonságait.

Bővebben...

2013. június 21. Életmód

A melegben a citrom, zöldcitrom, narancs pikáns savanykás ízét ajánljuk. Van néhány fogásunk, amelyben ezek a déligyümölcsök a fűszereplők, próbáljátok ki.

Bővebben...

2013. június 14. Életmód

A radicchio az endíviák családjába tartozik. Az endívia salátával ellentétben a radicchio nem annyira keserű, sokkal inkább lágyabb ízű. Pikáns, lila levelit nyersen vagy pirítva is fogyaszthatjuk.

Bővebben...

2013. június 19. Blog

Eljött a vakáció, többet vagyunk otthon, együtt nyaralunk a kicsikkel, nagyokkal. Együtt is főzhetünk, süthetünk velük, így megismerkedhetnek az ételkészítés rejtelmeivel, segíteni pedig nagyon szeretnek. A közösen készített étel, legyen az saláta, süti vagy főzelék, sokkal finomabb is.

Bővebben...

2013. június 10. Blog

  A tavalyi sikeres debütálás után, a Hungarian Provence blog házigazdái ismét meghirdetik fotópályázatukat. Ha szereted a levendulát, akkor csinálj pár fotót a társaságában, küldd be, és levendulás meglepetéseket nyerhetsz.