Blog

Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. október 07. Hobbim

Ősszel mindenhol megjelennek a sütőtökök és halloween tökök. A sütőtökkel finom ételeket készíthetünk, október végén pedig töklámpásokkal és más tökös dolgokkal díszíthetjük fel az otthonunkat. Ehhez adunk néhány ötletet.

Bővebben...

2016. augusztus 21. Életmód

Az uborka olyan, mint egy szuperügynök. Legyen kígyóuborka vagy fürtös uborka, egész évben kapható, igen kedvelt zöldségféle, és nagyon egészséges is. Annyi mindent tud, hogy nem is sejtitek, most elárulunk róla egy pár titkos információt.

Bővebben...

2016. szeptember 22. Blog

A káposztafélék kifejezetten téli zöldségek, gyakrabban kerül terítékre a kel-, a fejes káposzta, a kelbimbó és a savanyított káposztás ételek is. Összeállításunkban a kedvenc receptjeinket válogattuk össze, szemezgessetek közülük.

Bővebben...

2016. augusztus 12. Hobbim

A befőzést miért kellene egyedül csinálnunk? Megpucolni azt a sok gyümölcsöt, cipelni a lábosokat, kivárni, amíg megfő a lekvár? Sokkal izgalmasabb, ha közben a barátainkkal lehetünk, gyorsabban megy a munka és bulizni is lehet. Lássuk, mi kell hozzá!

Bővebben...

2016. augusztus 26. Életmód

Miért kiváló páclé a joghurt? Hogyan lesz a bárányhúsból isteni sült? Miként varázsoljunk a halakból első osztályú lakomát? Mitől lesz a fűízű zöldségekből ízletes fogás? Hogyan tegyük a semleges ízű tofut ízes pecsenyévé?  

Bővebben...

2016. augusztus 07. Blog

"Befellegzett a szaliciles lekvároknak, jó minőségű gyümölccsel pofonegyszerű a befőzés anélkül is." A minap a Népszabadság készített rólam portrét, melyben a befőzés iránti szenvedélyemről olvashattok.