Blog

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2014. június 12. Utazás

Június 16-22 között ismét találkozhatunk a festői Tihanyban. A kézműves, zenei és kirándulós programok mellett ellátogathattok a skanzenbe, ahol közösen főzünk levendulás lekvárt, kemencében sütünk finomságokat. A Lekvárosház sok meglepetéssel készül a tihanyi hétvégére. Kapcsolódó játékunkon is részt vehettek, ahol levendulás szakácskönyvet és lekvárt nyerhettek.

Bővebben...

2014. április 08. Blog

Nem is gondoljátok, mennyit kell mosogatnom nap, mint nap. A finom fogások, lekvárok elkészítésekor sok szennyes edényt termelünk, folyamatosan kell tisztítani a lábosokat, tányérokat, evőeszközöket. Van, amikor nekem sincs időm, kedvem azonnal mosogatni, így másnapra marad a feladat. Egy jó mosószerrel már talán már ez sem lenne probléma. Teszteltük az új PUR mosogatószereket, hogy valóban leviszik-e az odaszáradt ételeket.

Bővebben...

2014. május 27. Utazás

A pünkösdi hétvégén három napos ünnep lesz, érdemes kirándulni, elutazni. Ajánlunk egy jó fürdőhelyet, ahol el lehet lazulni és izgalmas programokon is részt lehet venni. A gyógyvízéről híres zalakarosi Hotel Karos Spa-ban nem csak wellneszezni lehet, de én is ott leszek; a vendégekkel lekvárokat készítünk, kekszeket sütünk, lehet kóstolni, vásárolni, receptekről beszélgetni.

Bővebben...

2014. április 02. Hobbim

Neked is vannak a hűtőben ottfelejtett ételek, dobozok? Több hete megvásárolt, kinyitott üvegek, elszáradt ez-az, vagy esetleg már felismerhetetlen holmik? Ha igen, itt az ideje a hűtőt kitakarítani és egy kicsit rendbe szedni.

Bővebben...

2014. április 28. Életmód

Ha meghalljuk a rebarbara nevet, azonnal egy gyönyörű dívára gondolhatunk. A név annyit jelent: barbárok gyökere. Ez az egyik kedvencem: sok finomság készülhet vele: rebarbarás málnakrém-leves, rebarbara chutney, rebarbarás eperlekvár, vagy rétes, pite, kosárka.

Bővebben...

2014. március 31. Blog

Az IKEÁ-ban április elsejétől lehet megismerkedni az új konyha családdal, ebből az alkalomból többször is találkoztattok velem a konyhaosztályon. Legközelebb április 18-19-én egész nap főzhettek velem a budaörsi áruházban, ahol salátaönteteket készítünk, kóstolunk.