Blog

Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

2015. április 21. Blog

Kaldeneker György különleges szakács, aki ismeri, az tudja, hogy mindig valami új recepten töri a fejét. Az új ízekkel, fogásokkal, lekvárokkal pedig mindig sikerül megörvendeztetnie a közönségét. Az április 22-én ötvenedik születésnapját ünneplő kedvenc szakácsunkkal ebből az alkalomból beszélgettem.

2014. november 25. Blog

Sokszor van úgy, hogy délután úgy bekapnánk egy-két falatot, de ne legyen túl nehéz és jól is lakjunk tőle. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy szép érett avokádó.

2015. március 16. Életmód

Mindjárt itt a húsvét, a legszebb tavaszi ünnepünk. A főszereplő persze a füstölt sonka, a főtt tojás, meg a locsolkodásra készülő finom sütemények. A főtt sonkához most különleges zöldséglekvárokat ajánlunk, és összegyűjtöttünk néhány könnyű és finom desszertet is.

2014. november 18. Hobbim

A teát nem csak iszogathatjuk, hanem sokféle étel készülhet vele, mert pácoláshoz, füstöléshez, húsételek mártásához is használhatjuk, és desszerteket is összeállíthatunk vele. A Dilmah szakácsai garnélával, pecsenyével kombinálják a teát. Végül egy különleges earl grey fagyi és egy koktél receptjét is elárulják a teakedvelőknek.

2015. január 07. Blog

Január 17-18-én ismét együtt főzhetünk az IKEÁ-ban. Biotermékek vására lesz a fenntarthatóság jegyében.  Mostani főzőcskénkhez is biotermékeket használunk majd. Mivel hideg van és jól esnek a forró melegítő levesek, ezért olyan leves recepteket mutatunk be, melyeket könnyű elkészíteni és finomak is. Lazacos krumplileves készül ropogós sült hagymával, valamint kéksajtos brokkoli leves is, ezeket kóstolhatják meg az áruházba látogatók.

2014. november 12. Életmód

A teát felszolgálhatjuk fogások között, hogy az ízlelőbimbóinkat felfrissítsük, vagy fogyaszthatjuk akár az étel mellé is. A Dilmah Teaiskola tippjei következnek.