Blog

Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2015. június 02. Hobbim

A Balaton északi partjának egyik legjobb piaca egész nyáron vár a tihanyi révnél. A június 6-7-i Nagy Nyári Szezonnyitó Hétvége @ Tihanyi PIAC placc rendezvényükön mi is ott leszünk a Lekvárosház standjával, ahol lehet kóstolni, lekvárokat, pektint vásárolni, és befőzéssel kapcsolatos receptekről beszélgetni.

Bővebben...

2015. március 16. Életmód

Mindjárt itt a húsvét, a legszebb tavaszi ünnepünk. A főszereplő persze a füstölt sonka, a főtt tojás, meg a locsolkodásra készülő finom sütemények. A főtt sonkához most különleges zöldséglekvárokat ajánlunk, és összegyűjtöttünk néhány könnyű és finom desszertet is.

Bővebben...

2015. május 20. Blog

Május 22-23-án ismét találkozhattok velem az IKEA Örs vezér téri áruházában. Pénteken 14-19 óra között, szombaton 9-17 óra között leszünk a konyha osztályon. Gyertek és kóstoljátok meg a vörös áfonyás salátaöntetet és a heringes krumpli salátát is.

Bővebben...

2015. január 07. Blog

Január 17-18-én ismét együtt főzhetünk az IKEÁ-ban. Biotermékek vására lesz a fenntarthatóság jegyében.  Mostani főzőcskénkhez is biotermékeket használunk majd. Mivel hideg van és jól esnek a forró melegítő levesek, ezért olyan leves recepteket mutatunk be, melyeket könnyű elkészíteni és finomak is. Lazacos krumplileves készül ropogós sült hagymával, valamint kéksajtos brokkoli leves is, ezeket kóstolhatják meg az áruházba látogatók.

Bővebben...

2015. április 21. Blog

Kaldeneker György különleges szakács, aki ismeri, az tudja, hogy mindig valami új recepten töri a fejét. Az új ízekkel, fogásokkal, lekvárokkal pedig mindig sikerül megörvendeztetnie a közönségét. Az április 22-én ötvenedik születésnapját ünneplő kedvenc szakácsunkkal ebből az alkalomból beszélgettem.

Bővebben...

2014. november 25. Blog

Sokszor van úgy, hogy délután úgy bekapnánk egy-két falatot, de ne legyen túl nehéz és jól is lakjunk tőle. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy szép érett avokádó.