Blog

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben ...

2016. július 09. Blog

Idén májusban nyílt meg az első budapesti Damniczki cukrász manufaktúra, ahol számtalan izgalmas fagylalttal hűthetjük magunkat a meleg nyári napokon. Mi is megkóstoltuk a finomságokat, és nektek is ajánljuk, ha jó fagyit szeretnétek nyalogatni.

Bővebben ...

2016. május 10. Blog

Április végén a festői Csopakon voltunk, ahol spárgás ínyenc menüvel ünnepeltük a György napot a Petrányi borteraszon. A teraszról az egész Balaton látható, a látkép  lélegzetelállító. A Káli-medence közelsége, a Tihanyi Apátság messzi láványa és a finom ételek, borok miatt is érdemes ellátogatni erre a vidékre.

Bővebben ...

2016. június 22. Blog

Június 25-26-án ismét találkozhatunk a csodaszép Tihanyban. A kézműves, zenei és kirándulós programok mellett ellátogathattok a Tihanyi PIAC placcra (közvetlenül a rév mellett van), ahol reggeltől délutánig várunk benneteket. Levendulás termékeinket lehet kóstolni, vásárolni a standunkon.

Bővebben ...

2016. április 05. Blog

Gyertek velünk április végén Csopakra, hogy spárgás ínyenc menüvel ünnepeljük a György napot a Petrányi borteraszon! A festői teraszról az egész Balaton látható, de nem csak a látkép, hanem a menü is lélegzetelállító lesz. A részleteket, a részvétel módját cikkünkben olvashatjátok.

Bővebben ...

2016. június 06. Életmód

Változnak az esküvői szokások: már senki sem lepődik meg azon, ha a zenekar helyén egy DJ nyomja a zenét, és ha Újházi tyúkhúsleves helyett grillételekkel fogadjuk a násznépet.

Bővebben ...

2016. január 05. Életmód

Krémlevesek készítésekor ne használjunk zsiradékot a zöldségek dinszteléséhez. Sűrítéshez inkább zöldségfélékből tegyünk többet, hogy maga a zöldség sűrítse be a levest. Tejföl, tejszín helyett inkább sovány tejjel készítsük a leveseket, főzelékeket. További karcsúsító tippek a cikkünkben.