Blog

Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2016. augusztus 26. Életmód

Miért kiváló páclé a joghurt? Hogyan lesz a bárányhúsból isteni sült? Miként varázsoljunk a halakból első osztályú lakomát? Mitől lesz a fűízű zöldségekből ízletes fogás? Hogyan tegyük a semleges ízű tofut ízes pecsenyévé?  

Bővebben...

2016. augusztus 07. Blog

"Befellegzett a szaliciles lekvároknak, jó minőségű gyümölccsel pofonegyszerű a befőzés anélkül is." A minap a Népszabadság készített rólam portrét, melyben a befőzés iránti szenvedélyemről olvashattok.

Bővebben...

2016. augusztus 21. Életmód

Az uborka olyan, mint egy szuperügynök. Legyen kígyóuborka vagy fürtös uborka, egész évben kapható, igen kedvelt zöldségféle, és nagyon egészséges is. Annyi mindent tud, hogy nem is sejtitek, most elárulunk róla egy pár titkos információt.

Bővebben...

2016. július 09. Blog

Idén májusban nyílt meg az első budapesti Damniczki cukrász manufaktúra, ahol számtalan izgalmas fagylalttal hűthetjük magunkat a meleg nyári napokon. Mi is megkóstoltuk a finomságokat, és nektek is ajánljuk, ha jó fagyit szeretnétek nyalogatni.

Bővebben...

2016. augusztus 12. Hobbim

A befőzést miért kellene egyedül csinálnunk? Megpucolni azt a sok gyümölcsöt, cipelni a lábosokat, kivárni, amíg megfő a lekvár? Sokkal izgalmasabb, ha közben a barátainkkal lehetünk, gyorsabban megy a munka és bulizni is lehet. Lássuk, mi kell hozzá!

Bővebben...

2016. június 22. Blog

Június 25-26-án ismét találkozhatunk a csodaszép Tihanyban. A kézműves, zenei és kirándulós programok mellett ellátogathattok a Tihanyi PIAC placcra (közvetlenül a rév mellett van), ahol reggeltől délutánig várunk benneteket. Levendulás termékeinket lehet kóstolni, vásárolni a standunkon.