Blog

Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bővebben...

2014. április 08. Blog

Nem is gondoljátok, mennyit kell mosogatnom nap, mint nap. A finom fogások, lekvárok elkészítésekor sok szennyes edényt termelünk, folyamatosan kell tisztítani a lábosokat, tányérokat, evőeszközöket. Van, amikor nekem sincs időm, kedvem azonnal mosogatni, így másnapra marad a feladat. Egy jó mosószerrel már talán már ez sem lenne probléma. Teszteltük az új PUR mosogatószereket, hogy valóban leviszik-e az odaszáradt ételeket.

Bővebben...

2014. március 13. Életmód

Hogyan együk a zöldségeket, melyiket érdemes nyersen és melyiket érdemes főtt ételben fogyasztani? A sok értékes tápanyag közül, amit a zöldségek tartalmaznak, némelyek akkor hasznosulnak a legjobban, ha nyersen fogyasztjuk el őket, némelyek meg akkor, ha inkább főtt ételben kerülnek elénk. A paradicsom például főzve jobb. Fogyasztási kalauz következik zöldség kedvelőknek.

Bővebben...

2014. április 02. Hobbim

Neked is vannak a hűtőben ottfelejtett ételek, dobozok? Több hete megvásárolt, kinyitott üvegek, elszáradt ez-az, vagy esetleg már felismerhetetlen holmik? Ha igen, itt az ideje a hűtőt kitakarítani és egy kicsit rendbe szedni.

Bővebben...

2014. március 10. Utazás

Zsűritag voltam a Vacsoracsatában. Ebben a versenyben a Fővárosi Kossuth Lajos Gyermekotthon és Általános Iskola növendékei vettek részt, és megmutatták, hogy milyen finom édességeket tudnak készíteni. A jó hangulatú délutánon beszélgettünk sütés-főzésről és persze megkóstoltuk a remek süteményeket.

Bővebben...

2014. március 31. Blog

Az IKEÁ-ban április elsejétől lehet megismerkedni az új konyha családdal, ebből az alkalomból többször is találkoztattok velem a konyhaosztályon. Legközelebb április 18-19-én egész nap főzhettek velem a budaörsi áruházban, ahol salátaönteteket készítünk, kóstolunk.

Bővebben...

2014. március 03. Blog

Na persze nem csak úgy magában, hanem volt egy kis szarvasgomba is ráreszelve. Idén is az állandó szakács, Wolfgang Puck állította össze a menüt, melynek nagy sikere volt. Az Oscar-szobor alakú füstölt lazacos előételtől kezdve sokféle finomság volt, és az aranyfüsttel borított csokis desszertek sem maradtak el. Néhány fogást mi is bemutatunk, és a különleges sajtos makaróni receptjét meg is osztjuk veletek.